Biokinesis i auditoriet

Werbung

 

For to uker siden var jeg på et arrangement med en komiker fra Berlin. Her i nabolandsbyen, og på den mest brutale måten har jeg nok en gang følt biokinesis.
Så jeg sitter i denne lille hallen, kanskje 10 rader, 10 seter hver, 100 mennesker, krasjer for fullt, og denne komikeren fra Berlin, kom, trinn på det. Etter ca. en halvtime, må jeg hoste. Så jeg har en kort hoste og merker denne kriblende følelsen i halsen. Og selvfølgelig vet jeg hvor denne kriblende følelsen kommer fra. Menneskene rundt meg er irriterende. Litt senere er kriblingen borte igjen, men jeg må hoste igjen. Nå blir kriblende følelsen i halsen sterkere. Jeg prøver å beskytte meg selv, men jeg vet i utgangspunktet at mot 100 mennesker ikke er å ankomme, hvis du sitter direkte i mellom. Så jeg hoster igjen og kriblingen blir sterkere. Jeg må hoste igjen og igjen og igjen, holde genseren over munnen min at ingen hører hosten, og smertene i halsen er så ille at tårene mine renner ned. Jeg prøver å undertrykke hosten, holde tilbake, ingenting hjelper. Jeg må ut av rommet for å bli kvitt denne sterke smerter. Så snart jeg er ute av rommet, er hostingen borte. Som om ingenting hadde skjedd, er ripingen i halsen borte. Jeg måtte ikke hoste hele uken før, hadde ikke smerter og ikke alle ukene etterpå. Men det er en brutal smerte i halsen som får tårene mine til å renne.
Forresten, dette er et godt eksperiment for å bevise at biokinesis eksisterer. Hvor ellers skal dette komme fra?

Kjære forskere, kjære psykologer, undersøker fenomenet en gang. Gå deg inn i en stor sal, inn i et teater i Berlin, sett deg på rekke og rad midt i salen og begynn å hoste. Og igjen og igjen. Og gjør den ytterste innsats når denne smerten kommer til å stoppe. Hustet men igjen og igjen og igjen. Dette er et godt selveksperiment. De andre menneskene vil at du skal slutte å hoste fordi de ikke forstår hva som blir sagt. De er interessert i vitsene til komikeren foran. Og de vil at du skal ut, eller stoppe hustler-virksomheten. Og du som hostet, kan ikke stoppe. Fordi det er så vondt, på et enkelt sted som ikke stopper opp og blir sterkere, med hver hoste. Biokinese. Akkurat det, biokinesis.

Nå kan man si: "Ja, Albrecht, han tror på det, og han har snakket seg selv inn i det."
Nei, bare prøv det selv. Sitt i en stor hall og begynn å hoste. Prøv det. Hva kan skje med deg? Ingenting. Men jeg vet hva som kommer til å skje, du må komme deg ut derfra på grunn av smertene du får i halsen fra hoste du virkelig må hoste, og så må ut fordi det bare ikke stopper opp. Fordi du ikke kan slutte å hoste fordi alle rundt deg vil at du skal slutte å hoste.

Hvis du likte innlegget, besøk meg på YouTube.

www.youtube.com/watch?v=Dn8bop48uZg

Werbung