Physical Pain Overlays Biokinesis – Den 5. problem

Werbung

Den 5. viktig grunn til at du ikke kan gjenkjenne biokinesis:

Den 5. viktig grunn til at du ikke kan innse at andre mennesker produserer kløe eller smerter når du selv har fysiske smerter.
Så hvis du har vondt i halsen og det er vondt i nakken med hver slurk, og noen tenker på hvor du er i øyeblikket, og det får deg til å klø på foten, vil kløe på foten ikke interessere deg. Du tenker ikke en gang på denne kløe. Det er bare tilfeldig fordi halsen gjør så vondt. Du kan ikke ta hensyn til det faktum at noen nå forårsaker smerter, den lille kløe på foten, fordi halsen gjør vondt. Jo større smerte skjuler jo mindre smerte. Den mindre er ikke viktig, noe som er uinteressant. Han blir ignorert.
Hvis du er smertefri, lever godt og sunt, er det lett å kjenne igjen, det er kløe, nå som tenker på meg. Nå kommer tannpine igjen, fordi noen er redd for meg. Nå kommer hodepine igjen, fordi noen vil vite hva jeg synes, hva jeg gjør, u.s.w .. Nå har jeg kløe i skrittet fordi min kone, mannen min, vil ha sex med meg.
Men den andre måten er synonymt. Det jeg mener når du har smerter i halsen og folk tenker på hvorfor du har smerter i halsen, da blir smertene i nakken sterkere.
Et godt eksempel opplevde jeg meg selv i teateret. Jeg måtte hoste litt før showet. Så i teateret måtte jeg hoste igjen, og så igjen, så igjen. Siden jeg har lagt merke til at menneskene bak meg som plager meg. Da fikk jeg et sterkt stikk i halsen. Hesten ble verre. Jeg måtte ta av meg genseren og holde den foran ansiktet for å være roligere. Smertene ble så intense at tårene passet opp i øynene mine. Jeg er raskt ute for å slutte å trakassere folk. Utvendig ble hosten borte umiddelbart. Ingen smerter i halsen, ingen hoste, alt er i orden.
Før teatret var alt i orden, inne i hosten, som ble mer og mer sterk, alt var fint igjen ute.
Dette er de 2. Page. Jo større smerte forhindrer at mindre smerter blir gjenkjent, eller menneskene som forstyrrer virkningen av smertene dine forsterker den.

www.youtube.com/watch?v=vGx9t6XFQtQ

Werbung