Gode venner gjør deg deprimert.

Werbung

Jeg har funnet et godt bidrag igjen, da gode venner kan gjøre deg gal, eller Jeg oppsummer
er innlegget: Ha mange venner, og når jeg er sammen med vennene mine, har jeg det veldig gøy. Så snart jeg ikke er sammen med vennene mine, føler jeg meg dårlig. Mine to søsken flyttet ut hjemme. Jeg føler meg veldig alene når de ikke er der. Jeg føler meg helt alene, fortsetter å se på bilder av mine venner og søsken, for å få gode tanker. I alderen 13 og 14 år ble jeg tungt mobbet og brukte sigaretter og alkohol. D

ette er et flott eksempel på hvordan venner kan føre deg inn i depresjon.
Hvis du er en kul fyr, i godt humør, ha det moro, ha det moro Å trekke andre rundt og rundt med kompisene dine vil få deg til å hygge deg, sammen med deg osv. I det øyeblikket du ikke er der, tenker de på deg. De tror, oh man, det ville være kult, hvis det ville være der. Eller, å, hvis han var her nå, ville vi vært i godt humør. Eller, menneske, fordi jentene vi kunne ta opp hvis det ville væ
re der. Disse tankene til kompisene dine får livsenergien til å flyte fra deg og til dem. Du har mangel på energi, du føler depresjon, og du vet ikke hva du skal gjøre. Føler meg alene, begynner å gjøre ting for å tiltrekke seg oppmerksomhet, som å skrape. Se på bilder for å tenke på de andre, u.s.w .. Det du kan gjøre med det er, gå ut med kompisene dine, gjør noe med dem eller beskytt deg selv i de dagene du ikke har noe å gjøre med kompisene dine. Dessverre er det ingen anne
n måte. Hvem er åpen for alt, har disse problemene. Hvem som er elsket, har disse problemene. Du kjenner de store stjernene som begynner å drikke og ta medisiner, hva tror du de gjør? Ut av kjedsomhet? Eller fordi de vil ha handling? Nei, de føler seg dårlige, deprimerte fordi millioner av mennesker tenker på dem. Millioner av mennesker ønsker å være som dem. Millioner av mennesker ønsker å se den siste filmen deres. Millioner av mennesker vil vite, hva gjør denne skuespilleren? Hvor er han? Hvordan takler han kona? Behandlet han henne pent? Tusenvis av ting. Avisen spredte kunnskapen overalt og stjernene har dypeste depresjon, smerter overalt. Du vet ikke hvor og hvorfor. Så de fyller opp energien med mat, alkohol, narkotika, piller, du kjenner historien om Jackson, narkotiske stoffer, og så videre. Bare for å få dem til å føle seg deprimerte fordi de bare ikke vet hvor den kommer fra, hvorfor er det? Det er o
gså noen store stjerner som ikke har noen problemer med det. Se på hvordan vennene og fiendene er spredt der ute. Hvis dette er omtrent balansert, at de har så mange venner som fiender, er de superklare. Hvis de har flere venner, flere elskere, flere fans enn fiender, glir de nådeløst. Og hvis de blir hatet ordentlig, uten å bli angrepet eller skutt, har de det veldig bra.

www.youtube.com/watch?v=4XWWQp4_x2g

Werbung