Han hater meg – jeg elsker ham. Hva skal jeg gjøre?

Werbung

Energi er nøytral.
Brukt kan det forårsake både positive og negative.
Jeg forklarer hvordan energi kan ledes.
Avgjørelsen er opp til hver enkelt.

En jente skriver: Jeg vil ikke elske ham lenger. Ikke tenk på ham lenger. Jeg vil bare ikke føle noe lenger. Det er en person i denne verden som jeg elsker så forbanna, selv om hodet mitt vet at det ikke er noen sjanse, vil ikke hjertet mitt tro på det og bare fortsette å håpe. Det har vært sånn i to år allerede. For omtrent et halvt år siden byttet jeg skoler, i håp om å glemme det. Men alt ble verre. Jeg savnet ham, måtte tenke mer på ham. For noen uker siden møtte jeg ham mer eller mindre ved en tilfeldighet, og han ga meg nummeret sitt. Da han ikke kunne tro at jeg ikke lenger følte noe, tilsto jeg ham for alt. At jeg må tenke på ham hver dag, ha håp, ville gjøre noe for ham, trenger ham, bare vil ha ham, det er jævlig vondt … Han sa: Det ville være bedre for oss begge hvis vi går vår egen vei. Jeg skulle ikke skrive til ham lenger, ikke ta opp ham, ikke noe i det hele tatt. Jeg var i to uker. Jeg slettet nummeret hans, men jeg husket det igjen, jeg var så sjalu når han var på nettet, og jeg ville virkelig vite hvem han skrev til. Akkurat da orket jeg rett og slett ikke lenger. Jeg hadde en slik lengsel, jeg ba ham blokkere meg, fordi det gjør meg gal og jeg var redd for å besvime og fortsatt skrive og irritere ham. Jeg lider sånn nå. Jeg savner ham så mye, og jeg angrer på at jeg hadde byttet skole. Og jeg elsker ham. Det gjør vondt. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil ikke se ham før om to år, fordi jeg har bestemt meg for å gå ut på min gamle skole på grunn av profilen. Men det vil jeg ikke lenger. Jeg vil ikke føle noe mer. Hvordan kan jeg slå av denne hamrede følelsen? Det bare stresser meg og jeg trenger energien til skolen, men jeg kan knapt konsentrere meg. Jeg vil ikke føle noe for ham lenger. På den annen side er jeg redd. Jeg vil bare ha ham. Jeg vil ikke at han skal gifte seg med en annen. Jeg kan ikke takle situasjonen. Hva kan jeg gjøre? Hjelp meg. Jeg tåler ikke det.

Han har mye livsenergi, og han vil ingenting med deg å gjøre. Han avviser deg. Og av denne avvisningen strømmer hans livsenergi til deg. Hun møter deg slik. Møter deg, til bestemte tider. Hver gang han tenker på deg og avviser deg. Og akkurat da har du en sprudlende energi og føler at kjærligheten. Hver gang han avviser deg, kommer den energien til deg, og du føler
kjærlighet. I utgangspunktet kan du overhode ikke motsette deg å føle kjærlighet til ham. Fordi det er han som utløser din kjærlighet. Han sender deg alltid denne velvillige følelsen, den kriblende følelsen i magen, at trivsel, å være helt trygg. Han er ansvarlig fordi han avviser deg. Han retter denne energien mot deg.
Det er to muligheter som kommer opp i tankene spontant.
A) Du elsker det hele, du ruller inn den følelsen. Føl deg bra, ha det moro. Bare føl den følelsen. Elsker det.
B) Du sørger for at han ikke lenger avviser deg. Du kan gjøre det ved å forsvinne helt fra livet hans. Du kan gjøre det ved å gjøre ting han liker, som han trenger. Ting han virkelig er ute etter. I det øyeblikket du begynner å gi ham det han vil, din kjærlighet, din kjærlighet til ham forsvinner, og ganske raskt. Fordi han vil ha noe fra deg da. Han ser ut til å gi mye energi fordi han nekter deg, vil ha deg bort. Men han ser også ut til å ta like mye energi hvis han vil ha noe fra deg. Det vi
l være løsningen i ditt tilfelle.

www.youtube.com/watch?v=qdJJAvPhE_I

Werbung