Hjertepiercing i sengen – hjerteinfarkt?

Werbung

Hjertet mitt gjør vondt, si
er Bité.Jeg lå og sov på senga når hjertet mitt smerte fire ganger – i intervallet 2-4 sekunder. Kan dette være et tegn på et hjerteinfarkt eller er hjertet i vekst? Jeg er 17 år gammel, driver med kroppsbygging og går på skole. Jeg ser frem til svar. Du er

17 år, driver med kroppsbygging, og du ser sikkert bra ut. Som et resultat er det jenter som elsker deg. Hvem vil gjerne vinne ditt hjerte. Som elsker deg; vil ha din kjærlighet. Og hvis de vil ha din kjærlighet, prat om det, tenk på hvordan de kommer til ditt hjerte. Da føler du dette svi. Så pass på hvilken jente som vil vinne hjertet ditt, gi det til henne, eller ikke, i alle fall sørg for at hun ikke lenger trenger å kjempe for hjertet ditt, vil ha ditt hjerte, vil ha deg, vil ha din kjærlighet , Da vil ikke hjertepieringen komme tilbake.

www.youtube.com/watch?v=Tqj9L-REU1o

Werbung