Hvorfor blir følelser mer intense?

Werbung

Savanna 31 skriver:

Hva skjer her, hvorfor blir følelser mer og mer intense?

Jeg er gift og har vært med en mann i 7 år. Før vi ble sammen hadde jeg en venn som jeg var sammen i 5 år. Vi bodde sammen og hadde faktisk et flott forhold. Helt til jeg splittet meg fordi jeg ikke ble kvitt følelsen av å ikke være glad i denne mannen på lenge.
Separasjonen var ganske ubehagelig for ham. Fordi han elsket meg dypt.
Jeg tenkte ikke så mye på dette før to år siden, fordi jeg er veldig glad i mannen min. Rett etter bryllupet vårt begynte det å få meg til å drømme om eks-kjæresten min. Og ikke fra tid til annen, men i nesten 2 år, minst 4 til 5 ganger i uken.
Drømmene har alltid denne sekvensen: vi møtes, savner hverandre, blir et par igjen. Følelsene er så sinnsykt ekte at jeg ofte våkner med tårer i øynene om morgenen.
Noen ganger hender det også at han holder meg litt nede.
For ham: Han har også vært i et solid partnerskap i 6 år, så vidt jeg vet.
Men jeg har absolutt ingen kontakt med ham og har sett ham bare en gang i løpet av hele tiden. Det var for et år siden. Vi hilste hverandre kort og det var det.
Jeg var hos en veldig god Reiki-mester for noen måneder siden, som sa at denne mannen trakk mye energi fra meg, og kuttet den gjengen. På kort tid hadde jeg ikke de drømmene mer. Men det handlet bare om to til tre uker.
Så langt har drømmene blitt mer intense og følelsene mine i løpet av dagen gjør meg gal. Jeg føler en så intens lengsel etter denne mannen, som om han var for meg og alt. Som om jeg er kjærlig som en 16 åring.
Jeg er sikker på at du kan forestille deg at det hele sakte men sikkert bryter livet mitt og snur hele livet opp ned.
Jeg vil gjerne vite fra deg om du har en forklaring på dette. Hvorfor henter denne mannen min energi? Føler han seg syk, eller klandrer han meg? Er det mulig at han tenker på meg også og jeg føler det?
Hva kan jeg gjøre?

Så Savanna, saken er dette:
Fyren elsket deg i begynnelsen. Har tappet energi, han ville ha deg.
Som et resultat, elsket du ham ikke lenger. Så kjærligheten din til ham har forsvunnet. Du hadde ikke den følelsen lenger fordi han ikke ga deg kjærlighet. Kjærlighet er å gi. Gi energi.
Vel, han bare tok. Du følte deg dårlig, du ville ikke være sammen med ham, du skillte.
Nå føles det som om du føler deg utrolig forelsket igjen og vil være sammen med ham.
Det har igjen å gjøre med at han ikke vil være sammen med deg.
Nå gir han deg faktisk den kjærligheten. Han avviser deg, dermed strømmer hans livsenergi til deg, noe som gjør deg til sommerfugler i magen og gjør deg forelsket. Så han tapper ikke av energien din, han gir deg noen nå.
Nå er situasjonen nesten nøyaktig snudd. Du blir tiltrukket av ham fordi han gir deg kjærlighet. Mens det før var det som om han ble tiltrukket av deg fordi du ga ham kjærlighet.

Hva skjer nå, tenker du på ham og henter energi fra ham. Han føler seg dårlig. Han har vondt et sted. I ryggen, i magen, i hjertet, hvor som helst, og han kjemper mot denne smerten, i brystet, i magen, i hodet, og gir energi inn i den.
Men dette smertefulle stedet er det du henter energien fra.
Så stopp det. Eller snakk med ham. Avklare forholdet at du virkelig er fra hverandre. Ellers er du fortsatt ansvarlig for å få en alvorlig sykdom.

Werbung