Jeg elsker ham, elsker han meg også?

Werbung

Buffy skriver:
Hvis du føler deg tiltrukket av noen, er den andre på samme måte? Hei,
jeg k
jenner en mann, bare flyktig, som helt appellerer til meg. Jeg blir alltid tiltrukket av ham, selv om det er ti andre menn foran ham. Jeg føler også at han er tiltrukket av meg, eller er det bare sånn?

Buffy, det fungerer slik: H
vis noen ikke liker deg, bevisst eller ubevisst, strømmer energien hans til deg. Han avviser deg, vil ikke ha noe med deg å gjøre. Denne strømmen av livsenergi som strømmer fra ham til deg, gir deg et varmt hjerte, et velvære i magen, en følelse av attraksjon. Du vet, din trivsel er forårsaket av ham. Derfor føler han seg ikke som deg. Når du har det bra, avviser han deg. Hvis du avviser ham, føler han seg br
a. Det har du ofte lagt merke til. Mennesker du ikke liker, som kommer til deg da som gjør akkurat det du ikke vil. De gjør det fordi de føler seg komfortable, og de har det bare bra fordi de ikke vil ha det.

Werbung