Jeg vil ikke være homofil – hva kan jeg gjøre?

Werbung

Setningen: Jeg er homofil, det er bare en setning som, jeg er redd eller jeg er en
røyker. Du kan, jeg er homofil, bare slutte som, jeg er redd eller jeg er en røyker. Jeg er en røyker, du bare slutter å røyke og du er ikke en røyker lenger. Du er ikke-røyker. Du slutter å gjøre sex med andre menn, og du er ikke lenger homofi
l. Nå er følelsesproblemet fortsatt. Med røykeren vil denne trangen til å søke etter en sigarett igjen. Når folk er redde og sier: "Nei, jeg er modig." Frykten og tanken, jeg er en feig. Og med deg, denne følelsen av å bli tiltrukket av menn, denne følelsen av å være der, men ik
ke vil. Så vi har tanken og vi har følel
sen. Tanken er bare lagt ned. Som sagt trenger en røyker ikke røyke den første sigaretten lenger. Noen som er redde må bare si "Jeg er modig", og til tross for frykten han føler i magen, gjør noe han er redd for. Jeg snakker ikke om å hoppe fra taket eller noe som er sprøtt. Og homofile trenger bare å slutte å ha sex med andre menn, og også med alle tingene som har å gjøre med å være homofil. Da er han ikke lenger homofil.
Opp ned er det ikke annerledes. Hvis en mann har høy stemme eller løfter hånden mens han går, er han ikke homofil. Det kan han gjøre, men det er han ikke, det har han satt for seg. S
å følelsene forblir fortsatt. Du føler deg tiltrukket av en homofil mot andre menn eller motvillig mot kvinner. Du som engstelig føler deg frastøtt av forskjellige situasjoner og tiltrekkes av andre. Du som røyker vil gjerne høre til gruppen som står der og røyke og ikke vil ha noe å gjøre med de andre menneskene som sitter der borte og ikke gjør noe.
Det handler egentlig om denne følelsen. Men denne følelsen blir utløst av andre mennesker. Det har ingenting med deg å gjøre, men med de andre mennesken
e. Som røykere er det mennesker som setter inn energi, at du røyker, og folk som tapper energi fra deg, som du ikke røyker. De som setter inn energien som du røyker, så oppfordrer til at du røyker, er de som hater at du røyker. De som vil at du skal slutte å røyke, vil skape den mangelen i deg som vil få deg til å fortsette å rø
yke. Det er likt i frykt. Stor familie, folk elsker deg, elsker det du gjør, og du lider av depresjon og angst. De som elsker deg, vil trekke på deg, forårsake frykten i deg. F
or homofile er den lik. Naboer avsky foran deg. Venner holder avstand, mens andre ønsker å konvertere deg. Vil bringe deg tilbake til kvinnenes verden. Kvinner, for eksempel, som vil at du ikke lenger skal være homofil, og som tapper for energi
en din. Så i prinsippet, enten du er en røyker, skremmende eller homofil, må du beskytte deg mot den føle
lsen. Hvordan beskytter du deg mot noe gjennom det Tankebølger overføres til magen, hodet ditt fra et annet sted. Gjennom et beskyttende skjold. Gjennom et pentagram-ritual. Gjennom qigong. Av Tai chi. Av Tensegrity. Gjennom andre magiske beskyttelsesritualer. Av fe får du. Av vergeengler, som du tar på deg. Det finnes hundrevis, om ikke tusenvis, av esoteriske metoder som du kan bruke for å beskytte deg mot negative påvirkninger
utenfra. Jeg anbefaler alltid beskyttelsesfæren. En bjelle, en pyramide, en terning du forestiller deg rundt deg. Som et rom der du er. Og du gjentar den visualiseringen til den blir ekte. Det er det samme for meg nå, så jeg er redd for å gå inn på skrekkfilmer, skrekken, de stygge grimaser, historien, som blir verre og verre. Når jeg går inn i en slik film uten å beskytte meg uten å lage kulen, går jeg av etter tjue minutter fordi jeg er veldig redd. Men jeg kan også sette meg inn der, lage denne ballen, og jeg er helt uopptatt av hendelsene i dette rommet. På det meste får jeg sjokk, fordi det er rop, bak en dør eller et vindu. Da får du en redsel, du kan ikke forhindre det med en slik ball, men alt annet, hele atmosfæren, musikken, alt som skaper frykt, berører deg ikke mer. Disse tankene, selv fra de andre menneskene som sitter på kinoen, skremmer, skremmer, skremmer, berører deg ikke i det hele tatt lenger. Du er der inne, i kulen din, i kuben din, under klokken din, hva du enn forestiller deg, beskyttet av dine engler, hva du enn gjør, og fullstendig involvert av følelsene rundt deg. Du er objektiv, tydelig
urørt. Og nøyaktig hva jeg gjør, i denne skrekkfilmen, når jeg vil se på den, er jeg ute i området og blir ikke rørt av tanker fra andre mennesker. Så enkelt er det i prinsippet. Du må bare gjøre det.

www.youtube.com/watch?v=WM3z0zSONMM

Werbung