Mangel motivasjon. Hvorfor? Hva skal jeg gjøre?

Werbung

Hva du kan gjøre med manglende mo
tivasjon Hei
kjære, jeg har et lite problem som i utgangspunktet refererer til min kreative strek. Jeg har ikke hatt motivasjon på en stund. På fritiden skriver jeg fanfiction og selvfølgelig, jeg elsker det. Jeg har imidlertid ikke berørt skriveprogrammet på tre uker, og selv om jeg skrev før det hver dag. Hva kan je
g gjøre med det? Hva kan jeg gjøre for å finne motivasjonen min igjen?
Noen få viktige detaljer på kanten. Jeg lider av alvorlig depresjon, noe som også får meg til å ligge i sengen mesteparten av tiden og mister motivasjonen automatisk. På samme måte er jeg alltid sliten. På forhånd takk.

Svar:
At du har mistet motivasjonen, har å gjøre med at du ikke har nok energi. Du har ikke nok energi fordi alle vil at du skal fortsette å skrive fanfiction. Folk liker det du skriver. Folk kjenner deg, så de vet hvem de skal tenke for å få positiv energi, for å føle deg bra. Som et resultat har du energimangel, du har ikke nok energi til å fortsette å skrive fanfiksjonen din, du har depresjon, du er i sengen, og du kan ikke gjøre noe. Du tr
enger å beskytte deg selv a) eller b) sånn Fanfiction skriver at du finner noen som hater deg, som gir deg energi. Hvem liker ikke deg.
Så du kan enten skrive fanfiksjonen din, slik at stjernen du skriver om, ikke kan tåle, hate deg eller fansen din ikke kan tåle deg og hate deg. Den fjerde muligheten er at du gjør noe annet, det du er hatet for, hvor du får energi, der folk vender oppmerksomheten mot deg, og deretter fortsetter å skrive fanfiksjonen din med den energien. Hva annet blir ikke overlatt til deg. La deg tenke på noe.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=4d519WaZLtM[/embedyt]

Werbung