Mann vs. Kvinne – hvem er sjalu raskere?

Werbung

Flatort spø
r: hvem er mer følsom for sjalusi, menn eller kvi

nner? S
var: Spørsmålet er ikke helt riktig. Du kan ikke dele inn i menn eller kvinner, men du må finne ut hvem som føler det eller hvem som skal resonnere. Menn går mest for sansen. Men det er nå også tonnevis av kvinner som går på hodet. Hvis du føler deg, er du mer utsatt for sjalusi enn det du er. Hvis du elsker partneren din, når det kommer mye energi fra ham, og partneren din plutselig vender seg til noen andre og gir energi, vil du ikke få noe energi fordi energien strømmer til den andre. Du får ikke noe energi, og derfor føler du deg dårlig og blir umiddelbart sjalu. Hvis du stoler på partneren din, hvis du er en mann og du bare vet at det bare er tingen, eller du er en kvinne, og du vet at det er den rette mannen, er han ikke en fremmed, han elsker meg, jeg vet alt Hva han liker med meg, kommer jeg veldig godt overens med ham, da har du ikke denne sjalusien heller. Da kommer du mye bedre overens med atferden til partneren din. Sjalusi har ikke mann eller kvinne lenger, men den som føler det. Den som passer på følelsene sine. Den som tror følelsen min sier, "slik," min følelse sier "så", og det er det jeg gjør. Det er feilen mange gjør. Fordi de bare ikke går på hodet, hva de vet, men hva de føler. Og den følelsen kan endre seg fra en dag til en annen. Partneren din gir deg energi hele tiden og er nå i stress fordi han må gi alt for å fungere. Nå strømmer all hans energi inn i arbeidet, og du vil ikke få noe mer. Hvis du har levd på energien før, føler du selvfølgelig veldig tynn nå. Vet ikke hva jeg skal gjøre og tenke, "Å, han har en annen." Han legger bare energien sin i det nye prosjektet, det han trenger for å stige opp i selskapet sitt. Eller, eller,
eller. Så, sjalusi er bare for de som har lyst. Alle som er kloke er mye mindre utsatt for det. Du kan tydeliggjøre dette selv, endre det selv, gjøre det klart, hva liker partneren min med meg? Hva liker jeg med partneren min? Gir jeg ham alt han vil? Får han alt han trenger av meg? Og hvis du kan svare på det spørsmålet med "ja", trenger du heller ikke bekymre deg for sjalusi. For hvorfor skulle partneren din reise et annet sted og prøve noe annet hvis han kan få alt han trenger av deg?

www.youtube.com/watch?v=EMt_XvS5jXw

Werbung