Eksen min gjør meg en hjertesorg.

Werbung

Sivo spør:
Hall
o, jeg tror at jeg har en veldig sterk tilknytning til eks-partneren min. Dette manifesterer seg ved en slags svie på hodet i panneområdet, hjertesmerter og noen ganger også en veldig varm og fantastisk følelse i brystet. Det hadde hun også under forholdet. Siden vi hadde kranglet og jeg var der dårlig. Noen ganger etter separasjonen fikk jeg en veldig varm følelse rett før hun skrev en melding til meg. Jeg har ofte taklet det og har antakelsen om at det er hjertets gjennomboring, tristheten til henne. Hodebrenningen er en slags motvilje for meg. Ved hjertestikkingen er jeg ganske sikker på at hun fortalte meg en eller to ganger om hva som skjer med henne, men kanskje jeg tar feil
. Til tross for googling og lesing av forskjellige innlegg, har jeg ikke funnet noe svar på hva det er nå. Jeg vil gjerne tilordne det, for eksempel hva slags forbindelse det er, og hvis noen vet om det. Jeg vil gjerne beskytte meg mot det fordi det er ganske utmattende. Jeg føler at hun ikke vil slippe meg. Jeg forbinder meg med de veldig emosjonelle og følsomme menneskene. Men kan også føles mye hos dyr. For eksempel skyter bilder meg i hodet når dyret har blitt mishandlet. Jeg ville være glad hvis noen kunne hjelpe meg.

Svar:
Sivo, saken er ganske enkel. Først av alt, gratulerer, at du til og med kjenner en sammenheng, mellom tankene til eks-kjæresten din og din sme
rte. Konklusjon: Forbrenningen på hodet i pannen har å gjøre med å tenke på hva du tenker, spesielt i panneområdet, hvilke Ferdigheter du har. Så, hun tenker på tankene dine om dine evner. For eksempel, hvordan: han mistenker hva jeg tror? eller tror han igjen at jeg skriver nå? Vet han allerede at jeg vil kontakte ham? Slike spørsmål i retning.Der
etter denne varme, glade følelsen i brystet. Eks-kjæresten din hater deg avgrunnen. Hun elsker deg ikke lenger. Det hatet hun utstråler treffer hjertet ditt, brystet ditt, og det gir deg den varme, søte følelsen
. Denne hjertepiercing har å gjøre med å tenke på hjertet ditt. Enten fordi hun ikke vil skade deg, så hun drar på dette hjertet. Jeg vil ikke ha ham vondt, det vil skade deg. eller hun tenker på det, har han allerede en annen? Når det gjelder elsker han en annen. Har hjertet hans noen andre? Elsker ikke hans hjerte meg lenger? Dette gjør dette hjertet
piercing. Så dette er tydelig tankesmerteforbindelser. Tankene dine utløser smerter i deg.

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=cwxHdPiNxk8[/embedyt]

Werbung