Naboen min holder meg våken

Werbung

Hvorfor naboen holder deg våken om natten, når han vet at det vil irritere deg snart:

Så historien:
Jeg kan ikke sovne om kvelden. Jeg er konstant opptatt av tanken: "Hva gjør jeg, hva skal jeg gjøre hvis noen irriterer meg i morgen? Hva gjør jeg der?"
Det var helt grunnløst. Jeg fortalte det til min kone, og hun sier: "Hva tenker du på, hva skjer?"
Men den tanken bare holdt meg opptatt. "Hva gjør jeg hvis jeg blir irritert i morgen, hvis det er noen som kommer og irriterer meg? Jeg trenger trolldom, noe å bli kvitt."
Det kunne jeg heller ikke forklare. Men jeg måtte tenke på det hele tiden. Jeg ble våken, lå der, kastet og snudde og tenkte stadig på dette spørsmålet: "Hva om …"
Vi har motsatt fyren som avler hunder. Jeg har vært der mange ganger, fordi hundene bjeffer om natten. Denne naboen avler hunder og har alltid med seg nye og selvfølgelig begynner de å bjeffe igjen. Han er også skiftarbeider. Når han går på nattskiftet, begynner tölen å bjeffe. Jeg har ingenting mot hunder. Selv var jeg i sikkerhetsvakten, som hundefører. Men når hunder irriterer seg, spesielt om natten, når jeg vil sove, plager det meg.
Jeg gikk ut for å røyke, og hva ser jeg klokka 2 om morgenen? Fyren fra motsatt har en ny hund. Han bærer den under armen og legger den i buret. Den lille hunden bjeffer, sutrer, bjeffer og sutrer. For øvrig var det tilfelle i 14 dager.
Det var da jeg forsto at fyren visste at jeg var den eneste i området som kom bort umiddelbart og sa: "Hei, mann, hunden din lar seg gjøre. Ta vare på det. Gjør ham til en krage, lær ham ordentlig. Gjør noe som ikke plager lenger. "
Selvfølgelig er fyren redd for at jeg skal komme over igjen, og jeg skjønte noe: Fyren var redd for at jeg ville komme bort og klage. Han nektet at Albrecht kommer og sier: "Hunden din bjeffer!"
Han tenkte: "Hva kan jeg gjøre, hva kan jeg si når han kommer tilbake?"
Jeg visste hvor forbindelsen var. Han nekter og tenker: "Hva kan jeg si når han kommer inn? Jeg vil ikke at han skal komme. Jeg må si noe når det kommer. "Og jeg ligger her, kan ikke sove og tenker hele tiden på meg:" Hva kan jeg gjøre hvis noen irriterer meg i morgen? "
Det er så enkelt. Biokinesis fungerer så enkelt. Og neste gang, når noe skjer med deg som gjør at tankene dine snurrer seg igjen og igjen, og du mistenker at en arbeidskollega irriterer deg i morgen, eller hvis du har et problem med butikkassistenten, eller noe i familien er sant ikke, bare begynn å tenke på tanken du har. Kan det være at tanken på noen andre er relatert til deg? Det er litt komplisert nå. Men du kan skrive ned tanken, tanken du har, hvorfor du ikke kan sove og vurdere, har noen andre den tanken eller noe som ligner på meg, og hvorfor?
Du vil finne ut at det er noen som tror akkurat det av deg. I familien, på jobb, er det noen som tenker på deg med akkurat den tanken. Kanskje den du tenker på kan ha nøyaktig det samme problemet. Forresten, dette er ting som jeg beskriver i regler. Så tanker som går rundt hjørnet som sprer seg, som trekker gjennom et helt hus.
Så, naboen tenker på meg og tenker: "Hva kan jeg si når det kommer bort?"
Jeg tenker på arbeidskollegaen min: "Hva kan jeg gjøre når morgendagen kommer?"
Og han tenker kanskje på kona. "Hva kan jeg gjøre når morgendagen kommer?"
Så når energi gis, går en tanke gjennom området, fra fremmede til fremmede. Et fantastisk fenomen.
Jeg gleder meg til dagen som beviser det.

Hvis du likte innlegget, besøk meg på YouTube.

Werbung