Krass brystsmerter om natten

Werbung

Eumeline1507 skriver:

Krass brystsmerter om natten

Plutselig fikk jeg alvorlige brystsmerter på venstre side i natt. Jeg var nok våken i sengen i godt to timer, men jeg ville heller ikke vekke kjæresten min. På et tidspunkt fant jeg en veldig behagelig soveposisjon hvor jeg klarte å sovne til en viss grad uten
smerter. Jeg våknet opp i morges og alt var i orden.

Werbung

Hva eksperten sier om plutselige, sterke brystsmerter

Hvis vennen din ligger ved siden av deg om natten og drømmer om deg, er det godt mulig at han gir deg en hjertesorg. Hans tanke om deg kobler hjernen hans til hjertet ditt, eller det området i hjernen som er ansvarlig for hjertet ditt. Dette ønsket om å være nær deg og motta din kjærlighet får livsenergi til å strømme fra hjertet til hjernen hans. Hans vakre drøm blir matet av energien i hjertet ditt. Fysisk ser det sannsynligvis ut som om det mottar hjernen din energi.

Nå trenger det ikke være vennen din som gir deg denne plutselige, ekstreme smerter i brystet. Det kan være alle som elsker deg og tenker på deg akkurat nå. Moren din, faren din, bestevennen din, den slurvete fyren som så deg på gaten nylig. En lærer som bryr seg om deg. Noen tenker kjærlig på deg i det øyeblikket du har denne sterke brystsmerter.

Hva du skal gjøre med plutselige smerter i brystet

Hver lege og enhver skeptiker, og jeg også, sier nå: "Gå til lege og sjekk deg selv."

Jeg gjør det selv:

 1. Skriv tid og dato.
 2. Bestem smerteintensitet ved hjelp av en smerteskala.
 3. Tenk på hvem jeg snakket med nylig som kunne tenke på meg nå.
 4. Skriv det ned.
 5. Se hva som skjer videre.

Det som skjedde nå er
dette: Du skrev ned da du hadde det vondt. Du har nå spilt inn det. I nær fremtid vil noen komme til deg som har noe med et spørsmål om hjertet å gjøre.

 • Mamma forteller deg at hun var bekymret. eller
 • Vennen din forteller deg at han hadde en fin drøm. eller
 • Pappa forteller deg at han elsker deg. eller
 • Den sleazy fyren tar bilder av deg. eller
 • eller
 • eller

Hvis du legger merke til dette, må du spørre om han tenkte på deg i løpet av natten (på det tidspunktet du smertet).

Han husker kanskje ikke det. Eller han tør ikke si.

Ellers forteller han deg at han tenkte på deg på akkurat det rette tidspunktet. Da vet du hvem det sannsynligvis var. Se det. Du vil finne mange paralleller mellom andres tanker og dine smerter.

Skriv til meg om det. Jeg er veldig interessert i slike historier.

Avita forklarer livsenergi – blatante brystsmerter.

Werbung