Oppgave 8 i å gjenkjenne biokinesis – deg selv

Werbung

Hvorfor klandrer du deg selv, at andre ikke kan huske hva de nettopp tenkte om deg:

Situasjonen er følgende: Du har z. Hjertesmerter, for eksempel, og vil nå vite hva partneren din tenkte, hva er spørsmålet han tenkte, for å finne ut hvilket spørsmål som nå har forårsaket hjertesorgen. Så jeg har hjertesorg, legger merke til at jeg har hjertesmerter og tenker umiddelbart: "Hva tenker hun?"
Så uttaler jeg tanken: "Hva tenker du?" Men jeg ville fortelle henne hva hun trodde før. Og i det øyeblikket jeg vil at hun skal huske hva hun tenker, sletter jeg hennes minne om tanken. Som et resultat, hvis du kjenner biokinesis og spør andre hva du har tenkt, for å finne ut hvor smertene kommer fra, kan du ikke huske det. Den andre må være på et nivå som han kan huske tankene sine, selv om noen andre vil at han skal huske.
Det høres litt komplisert ut, men det er ganske enkelt. For øyeblikket jeg vil at noen skal huske, deaktiverer jeg hukommelsen eller evnen hans til å huske hva han bare tenker. Dette er for alle de som takler det og nå undersøker seg selv et problem som de selv slukker som den andre kan huske. Du deaktiverer selv muligheten til å huske den andre.

Werbung