Blackmagic Attack – Er det riktig?

Werbung

I dag er mitt favorittemne: Black MagicA-kvinnen
skriver: Hallo,
jeg h
ilser til dere alle og ber dere om hjelp samtidig. I mange år har jeg jobbet med emnet esoterikk og spesielt trolldom. Jeg har vært klar over et år at jeg ikke klarer noe lenger. Jeg blir bokstavelig talt slått av uflaks. Uansett hva jeg gjør, lykkes jeg ik

ke. En skal være støyende. Hvis ingenting lykkes. Hvis du har problemet, kan du tenke på, om det var tilfeldigheter, hva som skjer med deg, så måtte det være 50 til 50. Det betyr at du har 50% flaks og 50% uflaks. Jeg hører skeptikerne si: "Man husker bare det dårlige, det gode." Bu
llshit. Du husker det gode også. Du er lykkelig hvis du har en god følelse. Så når du innser at massen av opplevelser du har er negativ, med mennesker som du ikke kan nå det du vil, at du alltid er terningkast på feil antall når du ruller terningen, at kvinnen på jobben, alltid bare er høytid har, når du kommer, at du alltid vender deg til feil kø ved kassaapparatet, nemlig den som er lang, eller du vender deg til den kortere, men bytter deretter kasserer og du er tilbake i den lengste køen, u.s.w .. Da skal du være støyende, for i følge statistikk skal du være halv heldig og halv uflaks. Så flyttet litt. Du kan forvente deg litt frem og tilbake, men i utgangspunktet 50 til 50. Hvis du er mer uheldig nå enn flaks, er det noe galt. Da er det ikke tilfeldig hva som skjer. Og hvis du virkelig er uheldig og statistisk relevant, bør du sjekke, hvorfor er det det? Neste i te
ksten til kvinnen: U
ansett hva jeg gjør, lykkes jeg ikke. Først var det jobbtapet. Jeg har skrevet til de tre hundre søknadene og ikke fått noe positivt svar. Tre h

undre søknader og ikke noe positivt svar kan ikke være i henhold til statistikk. Siden i det minste en ville ha rapportert. Men det er en grunn til det. Så
neste: Bare a
vbestillinger. Selv de enkleste jobbene bare avbestil
linger. Jeg kjører i 20 år ulykkesfri bil, drikker ikke og røyker. Jeg var sammen med venner på spillkvelden. På vei hjem da er jeg på politiets sjekk. Bilen min er snudd på hodet ..

. De fant THC i blodet. Nå må hun gjøre MPU. Fikk 500, – € for en fartsbillett, kjøreforbud i en måned.
I mellomtiden har hun igjen funnet en jobb på en bensinstasj
on. Så, skrevet tre hundre søknader, fikk seg en jobb, sannsynligvis ved en helt annen tilfeldighet. Dette er et statistisk relevant resultat
. Hun skrive
r: Legg til det, at jeg alltid føler meg kjøreløs, ikke har noen styrke, noen suger styrken min ut. Jeg trakk meg helt, jeg ville ta mitt eget liv. Jeg er redd for å utføre et ritual i tilstand

en min. Fordi hun er redd, kan det slå tilbake. Og nå trenger hun hjelp.

Svar:
Mange mennesker som takler esoterikk eller magi, tenker på det øyeblikket når de er så uheldige: "Det kan umulig være meg, det er det noen andre gjør."
Stort sett tror de det, seg selv har gjort dårlige ting, men det er uviktig nå. Så de tror at noen gjør et svart magisk angrep på dem. Noen andre hindrer dem i å komme videre. Noen andre forhindrer noe i hodet hennes, men faktisk er det menneskene selv. Det
var det som skjedde: Ved å
engasjere seg med dette trolldomet, ved å delta i esoterikk, ved å engasjere seg i alle de magiske tingene, med de meditasjonene, Med selve sinnet begynner du å tenke konsentrert.                                         

[embedyt] [/embedyt]

Werbung