Timedelay – Den fjerde Problem i biokinesis

Werbung

Tidsdagen eller tidsforsinkelsen det fjerde store problemet med å oppdage biokinesis:

Smerter oppstår ikke alltid umiddelbart når noen andre tenker på deg. Ikke alltid har du umiddelbart tanken på at noen andre sender deg. Dette har å gjøre med at tanken praktisk talt ligger bak. Hvis du har noe å gjøre akkurat nå, gjør du det For eksempel er det bare å drive med sport, eller tenke på noe viktig, og den andre vil tenke på deg, så vil den tanken eller smerten bli registrert i hjernen din. Når hjernen din har tid til å oppleve kroppen din igjen, vises plutselig denne smerten eller tanken som noen andre sendte deg.
Timedelay, en viktig grunn til at mange mennesker ikke er klar over at andre forårsaker smerte. En sentral årsak til at skeptikere sier: "Det er alt tull. Kollegaen tenkte på meg for 20 minutter siden at han vil ringe meg, men jeg kan bare få ideen nå. "
Timedelay, for nå har jeg tid til å begynne å tenke nytt, for nå bruker jeg ikke lenger hjerneområdet, som er ansvarlig for tanker. Derfor kan tanken komme opp. Jeg husker: “Å, det vil ringe meg.” Men det tenkte han for 20 minutter siden. Men jeg hadde noe å gjøre i de 20 minuttene, så tanken ikke kunne komme inn i bevisstheten min i det hele tatt.

www.youtube.com/watch?v=QwFXFPxkNWo

Werbung